Brandon Bays - Belső utazás

   Ma épp a megszáradt ruháimat hajtogattam, amikor is jött az ihlet, hogy márpedig ezt, - mindent azonnal félredobva, - le kell írnom nektek de ízibe.

     Nemrég kezembe került Brandon Bays - Belső utazás című könyve, olyannyira, hogy mindjárt ki is olvastam azt. Főhősünk Bradnon egy középkorú életvidám, spirituális hölgyemény, aki majd kicsattan az egészségtől és példa értékű életet él, rendszeresen mozog, egészségesen táplálkozik, káros szenvedélyektől mentes, szerető családban él. Mások segítésére tette fel az életét, különféle spiri-biri tanfolyamokat, és személyes konzultációkat tart szerte a világon férjével Bobbal és társaikkal. brandon_bays.png
     Mígnem ezen idilli képbe egy kosárlabda méretű daganat fokozatos kialakulása rondít be. Mire orvoshoz ér kiderül, hogy elég komoly a dolog, a daganat elnyomja a szerveit és kvázi belső vérzést okoz a hölgynek. Az orvos mindenképpen műtétet javasol, de a nő semmiképp nem hajlandó a kés alá feküdni. Próbál időt nyerni, pár nap alatt elállítja a vérzést és meggyőzi az orvost, hogy adjon neki egy hónapot még. Mialatt saját magát próbálja meggyógyítani.

     Nagyon szenzációs olvasmány, izgalmas, és példaértékű a hozzáállása, a küzdése, az örök hite, reménytelisége, ahogy végig megy az egész folyamaton. Mindaz amint utánajár saját betegsége lelki okainak. Őszintén hisz a sejt szintű gyógyulásban, és abban, hogy a betegségek okai a sejteken elraktározott rossz emlékek, élmények, sérelmek, fájdalmakban gyökerezik. 
   Mindannyian hallottunk már arról, hogy a betegségeinknek lelki oka van, és jó részüket mi magunk hozzuk létre, persze nem tudatosan. Mindig jó szívvel ajánlom ismerőseimnek a Lelki eredetű betegségek lexikonára való rákeresést. Ez a könyv ugyanis elég jól leírja azt, hogy a bizonyos megbetegedések mögött milyen lelki sérelem, félelem, vagy fájdalom áll. Igazából a biologika szervatlasza is erre a témakörre épül.

    A Brandon Bays álltal kidolgozott technikák, mint az Érzelmi utazás és a Testi utazás, annyiban másak, hogy azon túl, hogy feltárja az okokat, megoldást is kínál rá. A kulcs a problémák gyökerének feltárása, megértése, elfogadása, feldolgozása és a minden érintettnek való megbocsájtás. Ha ez mind megtörténik, a szervezet öngyógyító intelligenciája egyből működésbe lép. Igen gyakori, hogy megbetegedéseink mögött egy múltbéli trauma, emlék, történés fájdalma, elfojtása áll. A rák például "dédelgetett sérelmekből" fakad. 

    A bónusz Brandon utazásaiban, hogy mindezen túl elvezetnek magához a mindenséghez, a forráshoz, Istenhez, a léthez. Fogalmazzunk akárhogy is, nem kell megijedned, nincs benne semmi vallási hókuszpókusz. A fekete leves része, hogy szembe kell nézned a félelmeiddel, fájdalmaiddal, át kell élned azokat pár pillanatra, hogy egyre mélyebb és mélyebb rétegekhez juss el, végül lejutsz a valódi önmagadhoz, a léthez. Miután túljutsz a legbelsőbb félelmeiden és fájdalmaidon, egy belső béke, egy határtalan szeretet és öröm, szerteáradó nyugalom érzését éled meg. Ez minden pénz megér, mondjam azt inkább, hogy megfizethetetlen. 
    Mindezek mellett figyelemre méltó és példaértékű a hölgy életútja is, teljesen őszintén mesél mindazokról amikkel élete során szembe kellett néznie. 

   Miután elolvastam a könyvet, letöltöttem a hozzá kapcsolódó vezetett meditációk magyar hanganyagát, és
megcsináltam az érzelmi utazást. Elég mély tapasztalat volt, talán majd leírom nektek egyszer ;)


    Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, szeretettel ajánlom neked;  Brandon Bays - Belső utazás című könyvét

/Ha beírod google-be könnyedén le tudod tölteni magát a könyvet, de én is szívesen elküldöm neked, ha kéred!/