Deni Szerelmes

   A minap az alábbi sorokkal fordultam az egyik Cicás fórumhoz;

"Sziasztok!

Deni a cicám 5,5-6 hónapos ivartalanított kandúr. Ám úgy tűnik, hogy Poli, - a pennys 8 karú plüss polip, - a nem annyira titkos szeretője. Már ivartalanítás előtt is rajtakaptuk őket a plüss kutyával, de ez a helyzet azóta is fennáll.

Újabban dorombolva dagaszt a polipon állva. [Ezen kívül sosem dagaszt a macsek.]

Ez mennyire normális?

Valakinek hasonló tapasztalat?

Hívjunk papot, hogy egybe kelljenek, vagy szakítsuk meg végleg a tinirománcot?"
polip.png


    Hát lényegében ez a tényállás. Minden a plüsskutyával kezdődött. Azt hiszem hagytam őket túlzottan összemelegedni. Bár Kancsal fiú kutya, de valahogy mégis furcsán nézett rá Deni egy idő után.
   Mígnem megjelent a színen Poli, az anyukámtól kapott rózsaszín Plüss Polip. Mégiscsak csajosabb a megjelenését illetően, a nyolc karjáról nem is beszélve. Ági viccesen meg is jegyezte, hogy milyen okosan választott a gyerek. 8 kar sok helyre elér.... Több helyen tudja khm... simogatni....
   Azóta csak Poli van, Kancsallal már megfakult a kapcsolatuk. Úgy tűnik mégis csak hetero lesz a gyerek. Bár mi pártatlanok vagyunk, ez az ő döntése, egyformán szeretjük akkor is ha lány, és akkor is ha fiú plüssnek csapja a szelet. 

     Azért kicsit aggasztó ez a túlfűtött viszony. Magam sem tudom, hogy hogy álljak hozzá. Kicsit természetellenesnek tűnik, hogy egy plüss játékra gerjed a gyerek. Bár ilyen ingerszegény környezetben, aligha jöhetett volna szóba más. Max a virágok, de nem vettem észre, hogy szerelmet vallott volna a fikusznak vagy az orchideának. Bár tény, hogy megkörnyékezte őket. Sőt az utóbbi időben pár cserép rejtélyes módon a földön végezte nálunk. Ki tudja mi lehetett ezen tusák előzménye... Az is lehet, hogy futó szerelmi pervpatvar.
Ági csak azt mondta erre, hogy végülis a virágokat is megdöntötte.

    Ami különös még, hogy ivartalanítás után is szexuális töltettel környékezte meg az ominózus plüss állatot. Arra nem vennék mérget, hogy pontosan mit is láttak káprázó szemeim, de a Polin dagasztó, doromboló, fészkelődő macska, engem leginkább egy fura nászra emlékeztetett. Azt gondoltam, hogy műtét után megszűnik a libidó. De hát kamasz a gyerek.

   Időközben a kedves fórumtársak megnyugtattak, hogy nincs baj, teljesen normálisan viselkedik a cicó. Más cicáknak is vannak plüss szerelmei. Sőt akad aki egy pulóverben vagy takaróban leli meg a testi-lelki-társát.
    Nagy kő esett le a szívemről!

   S ezzel Deni és Poli sorsára is pecsét került.
88166252_191592085452515_7421443676326330368_n.jpg

  Éljen az ifjú pár! Éljen a cicaszerelem!
[Duplán safe sex & safe love :D ]