Deni és Poli szexuális élete

     A komoly spirituális jellegű témák mellett néha muszáj kicsit kikapcsolni, szórakozni is, ilyenkor becsempészek a blogba egy-egy magánjellegű vagy épp Deni cicás cikket is. Most is egy ilyen van a tarsolyomban, ami azt illeti eléggé 18 karikás :)
deni_poli.jpg

    Már hallottatok Deni titkos szeretőjéről, Poliról, a pennys plüss polipról. Az a helyzet, hogy ez a bűnös viszony azóta is tart. A kettejük kapcsolatából születettek a lenti, - javarészt Ági által szőtt, - poénos, elszólások, amiket muszáj veletek is megosztanom.

   A minap épp különféle hanghatások közepette folytatták dagasztó, hempergőző pajzán mulatságaikat, amikor megszólalt Ági;

 „Szegény Poli, hova jutott, pedig a bolt polcain ülve még reménykedett a szebb jövőben. Arról álmodozott, hogy egy kedves kislány kedvence lesz, aki majd hazaviszi, és együtt teáznak és játszanak majd. Ehelyett hol a padlón, hol a szőnyegen, a macska által megharapva és meggyalázva tengeti napjait. S bizonyára a kukában végzi majd önmagából teljesen kifordulva, megalázva, szétcincált és elgyötört csüngő tapadókorongos testnyúlványaival. Ez olyan szomorú, hogy mindjárt sírok.
Ártatlan kis plüss polip.”

   Bár ki tudja, mennyire ártatlan az ügyben valójában, a mi kis Polink. Más egyéb feltételezések is születtek kettőjük kapcsolatáról.

   Nemrég rajta kaptam őket az ágyunkban hancúrozni. Ki tudja nem e a rózsaszín polip szírén csábította ágyba a mi kis mit sem sejtő cicamicánkat. A lenti képből is látszik, hogy milyen ragyogó szemekkel és tárt lábakkal várja a kandúrkáját.

poli1.jpg

Csapó három – következő a jelenet; ülünk a kanapén, Deni épp Polival hetyeg a szőnyegen. Egyszer csak nagyot nyávog a macska, megszólal a másik anyja;

- Mi van Deni? Tán fáj a feje?

Erre hatalmas fuldokló nevetésben törtünk ki.

    Kísértetiesen hasonló eset; nézzük a TV-t, hirtelen purrogó nyivákoló hangokat hallunk, látjuk a cicánk a plüss állatot vonszolja maga után.

- Na, úgy látszik eddig tartottak a mézes hetek, máris veszekednek egymással.

     Egy másik délután a következő szín tárult elénk – a macska a Polipra mászva harapdálja annak nyakát, közben furcsa purrogó hangot ad;

- Úgy tűnik a macska az éjjel titokban megnézte a szürke ötven árnyalatát, és eléggé bejött neki a Szado-Mazo szex. Reméljük Poli is hasonlóan élvezi.
deni_poli2.jpg

   Hiába mondják nekem a tapasztalt cicatartók, hogy a dagasztás nem szexuális jellegű a macskáknál, a két szemem és plüss polipunk valahogy nem erről tanúskodik. Deninél nagyon is úgy tűnik, hogy ez is az előjáték része.

    Hát ilyen kis mocskos szexjátékok zajlanak a házban, a szemünk előtt. Más családoknál a gyerek legalább zárt ajtóknál csinálja. Hmm, vagy talán Deni a Tágra zárt szemeket is láthatta valamikor a TV-ben???!!???

Címkék: Macska, Deni, Denicicaaa