Őrangyalom Norina üzenete

 Ez az írás most kivételesen nem tőlem származik, hanem az Őrangyalom Norina egy korábbi üzenete. Azért osztom meg veletek, mert egyrészt ezt kaptam feladatul tőle, másrészt mert kifejezetten jó tanulság lehet mások számára, ezáltal a te számodra is. 
angyal1.jpg

     "Most már tudod, hogy úgy tudok veled kapcsolatba lépni, ha lecsendesíted magad, ha nyugodt az elméd, nem háborog, nem harcol, - amikor jelen vagy. És azt is tudod, hogy bár mindig veled vagyok, nem mindig avatkozom be, ha így tennék azzal nem fejlődnél. Tudnod kell, hogy rendkívül büszke vagyok rád. Nagyon jó irányban haladsz, jól fejlődsz, csak így tovább. Veled vagyok, itt vagyok neked, ha szükséged van rám. Örülök, hogy ilyen szépen haladsz előre, egyre több mindent tudsz és értesz. Más a rálátásod a dolgokra és önmagadra is. Természetesen van még mit tanulnunk. Folytasd a jelenlegi életmódod. A jóga nagyon jót tesz, és nagyon kell neked, hatalmas jellemfejlődést hozott létre benned már az eddigi gyakorlás is. Maradj ezen az ösvényen, sajátíts el mindent, amit csak lehet. Jó az út. Örülök, hogy jobban figyelsz arra, hogy mit veszel magadhoz, hogy mit eszel, és arra is, hogy hogyan reagálsz bizonyos helyzetekre. Igen, ezen még dolgoznunk kell, de már az is nagy haladás, hogy végre felismerted ezt.

   Megfejtetted a betegséged okát. Ebben sokat segített, és sokat fog segíteni az Ildó és Tamás páros. Jó tanítóid. Ahogy a macska és Ág is azok. Meg kell tanulnod nem elveszni a mindennapokban. Nyugodtan, türelmesen állni a helyzetekhez és az emberekhez. Sokat olvastál az egóról, és a jelenlétről, már azt is láthatod, hogy a legtöbb mindenhez ez a kulcs. Hogy miért működnek az emberek úgy, ahogy. Hogy miért küzdötök, miért akartok mindenképpen nyerni és felülkerekedni, miért van az „nekem van igazam” szindróma. Így hogy látod és érted ezeket, sokat tanulhatsz önmagadból, önmagadról és másokról. Segíthetsz látni ezeket, hogy mások is megértsék, azt, amit te már nagyjából értesz ebből.
     Tolle jó tanító, sok mindenre rávilágít. Igen, jól érzed, hogy a te dolgod az, hogy a sokféle tudást összerakd, és megosszd az emberekkel. Azokkal, akik nyitottak rá. Lassan azt is megtanulod, hogy nem tudsz mindenkin segíteni, és nem mindenki tud mit kezdeni ezzel a tudással. De vannak, és mindig lesznek, akik igen. Sokaknak nagy szükségük van rád, rád és az írásaidra is. Segíthetsz eligazodni, rálátást szerezni, megérteni, másképp látni dolgokat. Muszáj foglalkoznod ezzel, hiszen ez az egyik életfeladatod. Fényt hozni ebbe a világba. Segíteni másokat. Miközben persze te magad is fejlődsz. Jó ha megtalálod az egyensúlyt a fizikai és a szellemi világ és tevékenységek között. Felszínre kell hoznod, mindazt, ami benned van, erre az írás a legmegfelelőbb eszköz. De sokat segíthet az is, ha beszélgetsz a spiri családoddal. Ne várd, hogy majd valaki megszervezi ezt. Ezt neked kell meglépned. Mások az előadások, és más az, amire te a szíved legmélyén már régóta vágysz. Hajrá! Tudod, hogy mit kell tenned.

    A természet, földanya, Mária, madarak, fák, hegyek, vízek, - kellenek ők, mind, mind neked! Ha azt kérdezed magadtól, hogy mi az, ami kikapcsol, ami élvezet és jó, hát ez az. Biciklire fel, sétára fel, ott a szép autód is, ne zárd be magad. Már enyhült ez az egész vírushelyzet, mi vigyázunk rád, és te is vigyázol magadra, de menj, menjetek, mert szükséged van erre. Jobban kell ez, mint azt el tudod képzelni. Most is milyen jó, hogy kint vagy a szabadban, hogy együtt vagyunk ebben a szép környezetben, a jó levegőn. – Az "otthon vagyok" mintát fel kell bontanod, el kell koptatnod teljesen, ez a szabadságod kulcsa.
    Kint szárnyalhat a tested, az írással a szellemed, a természetben a lelked és mindened, eggyé olvadsz a mindenséggel, jelen vagy. Értsd meg kérlek, a szabadban a legkézenfekvőbb a jelenlét. Már csak azért is mert ott van, benne vagy mindenben tükröződik körülötted, minden fában, minden fűszálban, és madárfüttyben. Ezért is imádod a Bükköt, mert a gyógyító és jótékony energiákon túl, ott nem vonja el a modern kor vívmánya, az épületek, a tömeg, a lárma a figyelmed a jelenlétről az Itt és Mostról. Ott sokkal könnyebb jelen lenni.

Emlékszel még? – Ha hiszel magadban hegyeket mozgatsz meg – Ha a szívedre hallgatsz minden döntésed hibás, tedd mellé a hitedet is! Utad egyenes velem! ;)

     Jah igen, a megnyílás. Muszáj lesz nyitnod, megnyílnod. Így bezárkózva nem tudod teljesíteni a feladataidat. Le kell bontanod a falakat magad körül, engedni, hogy szétterjedj, hogy áramoljon a szereteted, az együttérzésed, a segítő szándékod.
    A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy csak te vagy és a másik, meg kell tanulnod másokat is beengedni az életedbe, kevésbé elszigetelődni, szocializálódj, nyiss teret a változásnak. Úgy is alakíthatsz ki kapcsolatokat emberekkel, hogy közben te magad is párkapcsolatban állsz. A kettő nem zárja ki egymást.
     Ez is egy fontos tanulandó feladatod!"